Viser alle 4 resultater

Show sidebar

Et 3-stavs lamelgulv består, som navnet indikerer, af en sammenlimet trelagskonstruktion. Tre træstave er altså limet sammen ved siden af hinanden i bredden. På den måde bliver hvert enkelt gulvbræt unikt, og det færdige resultat vil være et gulv fuld af naturens egne mønstre. Stavene er også kortere end plankegulvet, hvilket giver dynamik og mere spil til dit hjem. 3-stavs lamelgulve er konstrueret som en sandwich af forskellige træsorter. Det giver gulvet en masse praktiske egenskaber, som gør det optimalt til gulvvarme og perfekt til det danske indeklima.

Et trægulv vil altid fremstå tidsløst og passer til alle hjem. Det handler blot om at finde den type, som bedst komplimenterer din bolig, da træ fra naturens side har mange farver og variationer. Med et 3-stavs lamelgulv får du et flot resultat. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at kernetræet i en lamelkonstruktion er blødere end topfineren. Gulvet er derfor forholdsvis følsomt overfor stilethæle, trykmærker fra møbelben eller genstande, der falder på gulvet.

Også med lamelgulve er det vigtigt at huske på, at træ er et naturligt produkt, som giver os muligheden for at tage lidt af naturen med ind i vores hjem. Dette betyder, at træ er et levende produkt. Det vil udvide sig og trække sig sammen sammen alt efter, hvordan luftfugtigheden er der, hvor gulvet ligger. Det skal der tages højde for, når gulvet lægges.

De fleste parketopbyggede trægulve kan ofte slibes, men hvor mange gange det er muligt afhænger helt af, hvor tykt slidlaget er. Slidlaget skal være mindst 2 mm tykt for, at gulvet kan slibes.

Vælger du et 3-stavs lamelgulv som gulvbelægning, er der mange forskellige valgmuligheder i forhold til træsorter og farver. Kom forbi vores butik på Herlev Hovedgade og se hele vores udstilling, så du kan træffe det helt rigtige valg.