Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvad er Marmor look fliser

Marmor look fliser kan have mange farver og størrelser. Det er imiteret marmor, hvor ægte marmor er kopieret smart over på keramiske fliser. På den måde opnår man både fordelene ved det flotte marmorlook og fordelene fra keramiske fliser, som er super nemme at holde. Kom ned og kig i vores showroom; Vi tør godt udfordre dig på, om du kan se forskel på ægte marmor og marmor look. Designeren har udarbejdet mange forskellige farver og størrelser. Vores fliser er af højeste kvalitet. De fås i mange farver bl.a. grå, brune og sorte nuancer fra forskellige italienske fabrikker. Vi lagerfører de mest populære dekorative fliser, og resten kan bestilles hjem på under 2 uger.

Marmor look fliser kan skabe en  rolig atmosfære, men også en vild og vovet stemning i kombination med andre farver. Mange designs kan kombineres med klassiske ensfarvede fliser for at skabe en fed effekt. Størrelserne kan variere, men de helt store fliser på 100×300 cm er meget populære. Mindre størrelser som 60×60 cm er også populære. Andre størrelser kan også forekomme.

Prøv det også af i køkkenet bag komfuret som backsplash.

Fabrikkerne – nyt design

Fabrikkerne producerer hvert år nye designs indenfor denne type fliser , og kvaliteten er meget høj.  Fliserne kan typisk bruges til både gulve og vægge. og er hårdtbrændte. Leret der bruges er nøje udvalgt, og resterne genbruges til andre typer fliser. Vi vil med glæde sende en prøve til dig, når du blot kontakter os.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker og har en unik atmosfære, hvor både børn og voksne er velkommen. Vi har alt fra natursten til mosaik, betonlook og trælooksfliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal. Vi har uddannet personale. Vi kan også renovere og tilbyder en totalløsning i badeværelset eller køkkenet.