Viser alle 8 resultater

Show sidebar

Ensfarvede fliser kan have mange farver og størrelser. Typisk er de farvestrålende eller helt afdæmpede hvide fliser. Designeren har udarbejdet mange forskellige farver og størrelser. Vores fliser er af højeste kvalitet. De fås i mange farver bl.a. blå, grønne, gule, grå, brune og sorte nuancer. Alle kommer fra forskellige italienske fabrikker.  Vi lagerfører de mest populære dekorative fliser, og resten kan bestilles hjem på under 2 uger.

Ensfarvede fliser kan skabe en  rolig atmosfære, men de kan også skabe en mere vild og vovet stemning i kombination med andre farver. Mange designs kan kombineres med klassiske ensfarvede fliser for at skabe en fed effekt. Størrelserne kan variere, men typisk er fliserne 20×20 cm eller 30×30 cm. Andre størrelser kan også forekomme. Hvide fliser er nogle af de mest efterspurgte.

Prøv det også af i køkkenet bag komfuret som backsplash.

Fabrikkerne producerer hvert år nye designs indenfor denne type fliser, og kvaliteten er meget høj.  Fliserne kan typisk bruges til både gulve og vægge. Leret, der bruges, er nøje udvalgt, og resterne genbruges til andre typer fliser. Vi vil med glæde sende en prøve til dig – bare tag kontakt med os.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker og har en unik atmosfære, hvor både børn og voksne er velkomne. Vi har alt fra natursten til mosaik, betonlook og trælooksfliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal. Vi har uddannet personale. Vi kan også renovere og tilbyder en totalløsning i badeværelset eller køkkenet.