Originale Sildebensfliser

Sildebensfliser, er et af de mest populære designs der findes lige nu. Sildebensfliser fås i både blanke og matte designs.  Derudover kan de også håndlaveSildebensfliser fliser har mange fordele. – De er meget slidstærke, og kræver minimal vedligeholdelse. De er fleksible og kan bruges i hele hjemmet. Sildebensfliser har en høj termisk masse, hvilket betyder, at de holder deres temperatur godt. Sildebensfliser kan installeres hurtigt, med et smukt og unikt design, og du kan endda selv være med til at bestemme farven og mønsteret.

Showroom

Kom ned og kig i vores showroom, Designeren har udarbejdet mange forskellige farver og størrelser. Vores fliser er af højeste kvalitet. De fås i mange farver. Vi lagerføre de mest populære sildebensfliser, og resten kan bestilles hjem på under 2 uger.

Sildebensfliser kan skabe en rolig atmosfære, en klassisk engelsk, eller mere vilde og vovede kombinationer. Mange designs kan kombineres med klassiske ensfarvede fliser for at skabe en fed effekt.  Størrelserne kan variere men typisk leveres de i 5×20, eller 6x 24 eller 7 x 30 cm til sildebens mønster.

Prøv det også af i køkkenet bag komfuret , som backsplash.

Fabrikkerne – nyt design

Fabrikkerne producerer hvert år nye designs indenfor denne type fliser, og kvaliteten er meget høj.  Fliserne kan typisk bruges til både gulve og vægge, og er hårdtbrændte. Leret der bruges er nøje udvalgt, og resterne genbruges til andre typer fliser. Vi vil med glæde sende en prøve til dig, når du blot kontakter os.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker, og har en unik atmosfære, hvor både børn og voksne er velkommen. Vi har alt fra natursten, til mosaik, over til betonlook og trælooks fliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal. Vi har uddannet personale. Vi kan også renovere, og tilbyde en totalløsning i badeværelset, eller i køkkenet.

Viser alle 6 resultater

Show sidebar