Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Plankegulve er en populær gulvtype i Skandinavien. Dette hører uden tvivl sammen med det meget smukke og ofte lidt eksklusive udtryk som flotte, lange og brede planker giver i et rum. Desværre er et plankegulv i træ sjældent det billigste eller det mindst tidskrævende gulvvalg. Plankelook laminatgulve er derimod både en mere prisvenlig og nogle gange også mere praktisk løsning. Et laminatgulv kræver nemlig mindre pleje og vedligeholdelse end et plankegulv i træ.

Laminat er et sammensat materiale, der på overfladen kan ligne originale materialer som træ, sten og klinker. Med et plankelook laminatgulv får du altså følelsen af et gulv af træplanker, da laminatgulvet vil fremstå som et originalt trægulv. Laminatgulve har desuden en god holdbarhed og findes i mange varianter med hver sin unikke overflade.

Laminat er meget alsidigt og kan lægges stort set alle steder. Det er gennem årene blevet yderst populært. Nogle af de største fordele ved laminatgulv er den store slidstyrke, at gulvet er vedligeholdelsesfrit, og at der er utroligt mange forskellige farver at vælge mellem. Derudover er laminatgulv desuden ofte tyndere end normalt trægulv og lignende. Dette kan være en fordel, hvis gulvet lægges oven på et allerede eksisterende gulv.

Vores plankelook laminatgulv har et kliksystem, som gør det nemt at lægge selv. Laminatgulv bør ikke lægges i rum med for meget fugt og vand. Derfor anbefales det ikke at lægge laminatgulv på badeværelset. Til gengæld er det egnet til alle andre rum i huset. Med de mange forskellige farver og designs passer det ind overalt.

Hvis du har spørgsmål om vores plankelook laminatgulve, kan du altid besøge vores store udstilling i Herlev (Herlev Hovedgade). Vi står klar til at hjælpe dig!