Show sidebar

Tilbehør (1)

Tæpper skaber en hyggelig og varm stemning i hjemmet. Det er et populært valg til det nye gulv, og vi har derfor et stort udvalg af tæpper til rådighed i vores butik. Om du er på udkig efter et væg til væg tæppe, filt eller tæppefliser, kan du finde det her.

Gulvtæpper har nogle fantastiske kvaliteter, og det gælder særligt for den hyggelige og varme fornemmelse. Vi tilbyder tæppegulve i mange forskellige farver, materialer og længder. Dette gør det nemt at få den helt rette stemning derhjemme eller i erhvervslokalerne. Et væg til væg-gulvtæppe er støjreducerende og binder mere varme i din bolig. Tæppefliser er til gengæld et spændende alternativ til det klassiske rulletæppe. Med tæppefliser har du mulighed for at skabe et personligt design ved for eksempel at kombinere tæppefliser i forskellige farver.

Vælger du et tæppe som dit nye gulv, vil det på længere sigt være billigere for dig. Dette er, fordi dine gulvtæpper vil binde varme og spare dig for en høj varmeregning. Samtidig er det bare helt utrolig flot at se på et tæppegulv!

Hvis du er interesseret i at se på eller høre mere om muligheder inden for valg af tæpper til gulve, er du velkommen til at besøge os på Herlev Hovedgade. Her har vi udlærte fagfolk, som står klar til at svare på alle dine spørgsmål og vejlede dig, så du kan træffe den beslutning, som passer bedst til dine ønsker og behov.