Viser alle 3 resultater

Show sidebar

3D fliser er en betegnelse for fliser der skaber en dybde og liv på væggen. Det er typisk en kreativ flise der kan skabe kontraster til de almindelige flade fliser og klinker.  De fås i et utal af former og figurer og farver. En af vores mest populære er den flotte Trilogy serie.

Du kan også skabe en unik pejsevæg, eller backsplash med 3D-fliser, eller en flot indvendig rustik mustensvæg der gør din stue helt unik. 3d fliser skaber en effekt der er unik, og skal opleves du kan se masser af dem i vores showroom. Det er også muligt at få prøver af forskellige fliser, inclusive 3D-fliserne. Da det er meget individuelt, skal du regne med ca. 14 dages leveringstid.

3D-fliser er blevet ret populært efter flere af de store engelske serier er slået igennem, også her i Danmark, og mange er ude efter et retro engelsk look på væggene. Sig til hvad din drøm er, så hjælper vi med at løse den.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker, og har en unik atmosphære, hvor både børn og voksne er velkomne. Vi har alt fra natursten, til mosaik, over til  betonlook og trælooks fliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal.  Vi har uddannet personale. Vi kan også renoverer, og lave en totalløsning i badeværelset, og i køkkenet.