Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Væg til væg tæpper er et vigtigt element i boligindretningen. Tæppet kan pynte og skabe liv og atmosfære i stort set alle rum. De kan desuden være med til at beskytte gulvet mod slitage.

Generelt skaber tæpper en hyggelig og varm stemning i hjemmet. Det er et populært valg til det nye gulv, og vi har derfor et stort udvalg af tæpper til rådighed i vores butik.

Gulvtæpper har nogle fantastiske kvaliteter. Vi tilbyder væg til væg tæpper i mange forskellige farver, materialer og længder. Dette gør det nemt at få den helt rette stemning derhjemme eller i erhvervslokalerne.

Vælger du et tæppe som dit nye gulv, vil det på længere sigt være billigere for dig. Dette er, fordi dine gulvtæpper vil binde varme og spare dig for en høj varmeregning. Samtidig er det bare helt utrolig flot at se på et tæppegulv.

Hvis du er interesseret i at se på eller høre mere om muligheder inden for valg af væg til væg tæpper, er du velkommen til at besøge os på Herlev Hovedgade. Her har vi udlærte fagfolk, som står klar til at svare på alle dine spørgsmål og vejlede dig, så du kan træffe den beslutning, som passer bedst til dine ønsker og behov.