Hvad er Metro fliser

Metro fliser er brugt mange steder og har fået navnet fra Paris, hvor de blev brugt i Metroen.

Metro fliser, er fliser der har fået en overfladebehandling så de er blanke. Typisk er de ophøjet med et kantet look, men kan også fås som flade fliser. Det er typisk enten 7,5 x15 eller 7,5 x 30 cm.   Det er typisk hvide og sorte fliser der bruges til væg. De er supernemme at holde. Kom ned og kig i vores showroom, vi har mange Metro fliser. Der  e udarbejdet mange forskellige farver og størrelser. Vores  fliser er af højeste kvalitet. De fås i mange farver bl.a. grå, brune og sorte nuancer, fra flere forskellige italienske fabrikker.  Vi lagerføre de mest populære fliser, og resten kan bestilles hjem på under 2 uger.

Metro fliser kan skabe en  rolig atmosfære, eller mere vilde og vovede i kombination med andre farver. Mange designs kan kombineres med andre klassiske ensfarvede fliser for at skabe en fed effekt. eller med afslutninger. Størrelserne kan variere og typiske fliser er 7,5 x 15 cm , andre størrelser kan også forekomme.

Prøv det også af i køkkenet bag komfuret , som backsplash.

Fabrikkerne – nyt design

Fabrikkerne producerer hvert år nye designs indenfor denne type fliser , og kvaliteten er meget høj.  Fliserne kan typisk bruges til  vægge.  Leret der bruges er nøje udvalgt, og resterne genbruges til andre typer fliser. Vi vil med glæde sende en prøve til dig, når du blot kontakter os.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker, og har en unik atmosfære, hvor både børn og voksne er velkommen. Vi har alt fra natursten, til mosaik, over til betonlook og trælooks fliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal. Vi har uddannet personale. Vi kan også renovere, og tilbyde en totalløsning i badeværelset, eller i køkkenet.

Viser et enkelt resultat

Show sidebar