Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvad er Metro fliser?

Metro fliser er brugt mange steder og har fået navnet fra Paris, hvor de blev brugt i Metroen.

Metro fliser er fliser, der har fået en overfladebehandling, så de er blanke. Typisk er de ophøjet med et kantet look, men kan også fås som flade fliser. Det er typisk enten 7,5×15 cm eller 7,5×30 cm. Det er typisk hvide og sorte fliser, der bruges til væg. De er supernemme at holde. Kom ned og kig i vores showroom, hvor vi har mange metro fliser. Der er udarbejdet mange forskellige farver og størrelser. Vores  fliser er af højeste kvalitet. De fås i mange farver, bl.a. grå, brune og sorte nuancer fra forskellige italienske fabrikker. Vi lagerfører de mest populære fliser, og resten kan bestilles hjem på under 2 uger.

Metro fliser kan skabe både en rolig og vovet atmosfære afhængig af farvekombinationen. Mange designs kan kombineres med andre klassiske ensfarvede fliser for at skabe en fed effekt. Det kan også kombineres med afslutninger.

Prøv det også af i køkkenet bag komfuret som backsplash.

Fabrikkerne – nyt design

Fabrikkerne producerer hvert år nye designs indenfor denne type fliser, og kvaliteten er meget høj.  Fliserne kan typisk bruges til  vægge.  Leret, der bruges, er nøje udvalgt, og resterne genbruges til andre typer fliser. Vi vil med glæde sende en prøve til dig, når du blot kontakter os.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker og har en unik atmosfære, hvor både børn og voksne er velkommen. Vi har alt fra natursten til mosaik, til betonlook og trælooksfliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal. Vi har uddannet personale. Vi kan også renovere og tilbyde en totalløsning i badeværelset eller i køkkenet.