Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Laminat er et sammensat materiale, der på overfladen kan ligne originale materialer som træ, sten og klinker. På den måde kan et trælaminatgulv fremstå som et originalt trægulv, selvom dekoren på overfladen faktisk kun er et print af et trægulv. Laminatgulve har desuden en god holdbarhed og findes i mange varianter med hver sin unikke overflade.

Laminat er meget alsidigt og kan lægges stort set alle steder. Det er gennem årene blevet yderst populært. Nogle af de største fordele ved laminatgulv er den store slidstyrke, at gulvet er vedligeholdelsesfrit, og at der er utroligt mange forskellige farver at vælge mellem. Derudover er laminatgulv desuden ofte tyndere end normalt trægulv og lignende. Dette kan være en fordel, hvis gulvet lægges oven på et allerede eksisterende gulv. Hvis man desuden vælger et laminatgulv, der ligner klinker, har laminatgulvet den fordel, at det ikke bliver koldt på samme måde som de vanlige klinker – heller ikke selvom der ikke er gulvvarme. Der er altså mange forskellige fordele ved at vælge et laminatgulv.

En ting, som er vigtig at huske på, er, at laminatgulv ikke bør lægges i rum med for meget fugt og vand. Det anbefales derfor ikke at lægge laminatgulv på badeværelset. Til gengæld er det egnet til alle andre rum i huset. Med de mange forskellige farver og designs passer det ind overalt.

Har du stadig spørgsmål om vores laminatgulve? Du er mere end velkommen til at komme en tur forbi vores store udstilling i Herlev (Herlev Hovedgade). Vi har dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig.