Show sidebar

Armatur (43)

Tilbehør til bad og badeværelser: Armaturer, badmøbler, glasvægge, badekar og meget mere.

Her finder du bl.a. luksuriøse blandingsbatterier, armaturer og vandhaner til dit badeværelse. Er du vild med lækre detaljer, gennemført design og det helt personlige udtryk, der gør hverdagen lidt sjovere? Find det armatur, der passer bedst til dig!

Mangler du et blandingsbatteri til dit badeværelsesmøbel , så har vi et stort udvalg af flotte, betjeningsvenlige designarmaturer. Et blandingsbatteri kan fås med 1 greb eller 2 greb til både køkken og bad. De fleste vandhaner og armaturer føres i dag med keramisk ventil. Dette vil sige, at du ikke skal dreje gentagne gange for at lukke / åbne for vandet. Du kan helt sikkert finde et smart armatur eller lækkert blandingsbatteri i vores store udvalg her i shoppen. Vi har nøje udvalgt de bedste armaturer i lækker kvalitet, så du kan gøre et godt køb.

Personlig smag kan ikke diskuteres, og man bør ikke gå på kompromis med kvaliteten på et armatur, da det er noget, vi bruger mange gange hver dag. Det er derfor vigtigt for os, at kvaliteten på vores blandingsbatterier er helt i top. Samtidig har vi et bredt udvalg af stilarter, farver og prislejer. På denne måde er der rig mulighed for at få lige nøjagtig det armatur, der passer ind i jeres drømmebadeværelse eller køkken.

Er du i tvivl, så kom gerne forbi vores showroom i Herlev (Herlev Hovedgade 203). Her kan du se og mærke kvaliteten på vores blandingsbatterier i vores showroom og få inspiration til super lækker indretning af dit badeværelse.