Viser alle 7 resultater

Show sidebar

Dekorative fliser, kan have mange farver og designs. Typisk ligner de håndmalede fliser, eller hænger sammen med andre serier.  Designeren har kopieret forskellige designs. Vores  fliser er af højeste kvalitet. De fås i mange farver bl.a. blå, grønne, gule, grå, brune og sorte nuancer, fra flere forskellige italienske fabrikker.  Vi lagerføre de mest populære dekorative fliserog resten kan bestilles hjem på under 2 uger.

De dekorative fliser kan være ensartet og rolig, eller mere vilde og vovede. Mange designs kan kombineres med klassiske fliser f.eks. beton, for at skabe en fed effekt.  Størrelserne kan variere men typisk er fliserne 20×20 eller 30×30 cm., men andre størrelser kan også forekomme. eftertragtede fliser.  Beton effekt fliser er nogle af de mest efterspurgte, overhovedet.

Prøv det også af i køkkenet bag komfuret , som backsplash.

Fabrikkerne producerer hvert år nye designs indenfor denne type fliser , og kvaliteten er meget høj.  Fliserne kan typisk bruges til både gulve og vægge. og er hårdtbrændte. Leret der bruges er nøje udvalgt, og resterne genbruges til andre typer fliser. Vi vil med glæde sende en prøve til dig, når du blot kontakter os.

Flise Bent er en af Danmarks ældste flisebutikker, og har en unik atmosphære, hvor både børn og voksne er velkomne. Vi har alt fra natursten, til mosaik, over til betonlook og trælooks fliser. Vi importerer sten, klinker og fliser fra de førende fabrikker over hele verden. Hos os får du altid en god deal. Vi har uddannet personale. Vi kan også renovere, og tilbyde en totalløsning i badeværelset, eller i køkkenet.