Returnering af varer– og reklamationsret

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

  • Bemærk at reklamationsretten ikke er gældende ved følgende forhold:
  • Almindelig slidtage.
  • Forhold der skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse
  • Montering og opstilling, der ikke harmonerer med det anviste
  • Afsmitning fra andre genstande og tøj, samt pletter fra fødevarer, væsker og lignende.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen efter modtagelse, skal meddeles Gulve og Fliser  indenfor rimelig tid.
Der skal altid rettes henvendelse til info@gulveogfliser.dk, samt medsende 3-5 billeder der viser fejlen.Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelsesretten gives ikke på varer der er produceret efter eget ønske. ”Varer under designselv” hvor der er valgt  farvevalg, eller andre personlige ønsker. Ligesom opskårne varer, samt andre varer som er produceret i mål efter kundens ønske kan ikke returneres. Dette gælder også for varer som er uden for vores sortiment og som fremskaffes specielt til den enkelte kunde.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb.

Du kan ikke udnytte fortrydelsesretten ved at afvise varen ved modtagelse, med mindre du også meddeler os på utvetydig måde, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fragtmanden der leverer varerne til dig kan ikke modtage en sådan meddelelse, da meddelelsen skal gives direkte til gulveogfliser.dk.

Straks efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelsen, vil du modtage en kvittering herfor på den oplyste e-mail adresse.

Returnering og tilbagebetaling

Når du har meddelt os på info@gulveogfliser.dk, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt og altid indenfor 14 dage. Varen skal returneres til den adresse vi oplyser ved henvendelse. Da vi benytter forskellige leverandører kan der derfor være forskellige adresser. Du kan altså ikke levere på vores kontor adresse.  Du skal udfylde denne returformular og vedhæfte din mail. ( RETURFORMULAR)

Du bærer selv risikoen og ansvaret for varerne under returneringen, indtil vi modtager dem. Vi anbefaler dig derfor, at varerne pakkes forsvarligt og sikkert inden returneringen, og at du opbevarer kvittering for afsendelsen af varerne.

Alle udgifter ved returnering af varerne skal du selv betale. Returomkostningerne udgør kr. 1000,- ex. moms hvis du benytter den af Gulve og flisers anviste fragtmand og benytter det fra os rekvirerede rekvisitionsnummer. Varer der sendes på efterkrav modtages ikke.

Senest 14 dage efter at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse, tilbagebetaler vi alle beløb modtaget i forbindelse med købet, inklusive varens fulde pris, gebyrer, samt eventuelle leveringsomkostninger.

Med mindre du udtrykkeligt har anmodet om andet, sker tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved gennemførelsen af købet.

Vi kan dog uanset det ovenstående tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget enten varen eller til vi har modtaget dokumentation for, at varen er returneret.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen, og varen skal kunne sælges videre til en anden kunde. Du hæfter dog kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis du tager varen i brug inden udnyttelse af fortrydelsesretten og tilbageleveringen til os, eller skades varen under returforsendelsen, hæfter du derfor for varens værdiforringelse.

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at hvis du åbner mere end én pakke med gulvbelægning, vil det have en væsentlig værdiforringelse for os. Vi gør også opmærksomme på, at de fleste gulvbelægninger med klik-system er lavet til kun at blive lagt én gang. Hvis gulvet har været lagt / klikket sammen, vil det medføre en væsentlig eller fuldstændig værdiforringelse for os.

Hvem betaler returfragten, hvis jeg har fortrudt et køb?

Hvis du har fortrudt et køb, betaler du selv fragtomkostningen for returfragten.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt beløbet, du har indbetalt til os ved købet – minus eventuelle fragtomkostninger og værditab (læs mere under ”Bemærk”).Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Der kan gå op til 30 dage inden pengene er retur, alt efter bank og hvilket betalingsmiddel købet er foretaget med.
BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  1. du har samlet varen eller at du reelt har taget varen i brug.
  2. den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  3. du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  4. Varens original emballage mangler eller er kraftigt beskadiget.