INFORMATION QUESTIONS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Du får din ordrebekræftelse tilsendt på mail, og hvis du har oprettet en profil og logger ind når du handler bliver din bekræftelse også gemt der.

Returnering og tilbagebetaling

Når du har meddelt os på info@gulveogfliser.dk, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt og altid indenfor 14 dage. Varen skal returneres til den adresse vi oplyser ved henvendelse. Da vi benytter forskellige leverandører kan der derfor være forskellige adresser. Du kan altså ikke levere på vores kontor adresse.  Du skal udfylde denne returformular og vedhæfte din mail. ( RETURFORMULAR)

Du bærer selv risikoen og ansvaret for varerne under returneringen, indtil vi modtager dem. Vi anbefaler dig derfor, at varerne pakkes forsvarligt og sikkert inden returneringen, og at du opbevarer kvittering for afsendelsen af varerne.

Alle udgifter ved returnering af varerne skal du selv betale. Returomkostningerne udgør kr. 1000,- ex. moms hvis du benytter den af Gulve og flisers anviste fragtmand og benytter det fra os rekvirerede rekvisitionsnummer. Varer der sendes på efterkrav modtages ikke.

Senest 14 dage efter at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse, tilbagebetaler vi alle beløb modtaget i forbindelse med købet, inklusive varens fulde pris, gebyrer, samt eventuelle leveringsomkostninger.

Med mindre du udtrykkeligt har anmodet om andet, sker tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved gennemførelsen af købet.

Vi kan dog uanset det ovenstående tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget enten varen eller til vi har modtaget dokumentation for, at varen er returneret.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen, og varen skal kunne sælges videre til en anden kunde. Du hæfter dog kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis du tager varen i brug inden udnyttelse af fortrydelsesretten og tilbageleveringen til os, eller skades varen under returforsendelsen, hæfter du derfor for varens værdiforringelse.

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at hvis du åbner mere end én pakke med gulvbelægning, vil det have en væsentlig værdiforringelse for os. Vi gør også opmærksomme på, at de fleste gulvbelægninger med klik-system er lavet til kun at blive lagt én gang. Hvis gulvet har været lagt / klikket sammen, vil det medføre en væsentlig eller fuldstændig værdiforringelse for os.

Hvem betaler returfragten, hvis jeg har fortrudt et køb?

Hvis du har fortrudt et køb, betaler du selv fragtomkostningen for returfragten.

Kontakt os

KONTAKT OS FOR SPØRGSMÅL