Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tæppefliser er et spændende alternativ til det klassiske rulletæppe. Det er en super praktisk og fleksibel tæppeløsning. Det er nemmere at montere end det normale væg til væg tæppe, og med deres slidstærke egenskaber kan man nyde sit tæppe i mange år frem. Tæppefliser varmer og isolerer, er lyddæmpende og slidstærke. De er ideelle som gulvbelægning i entréen, gangarealer og rum med høj trafik.

Tæpper skaber generelt en hyggelig og varm stemning i hjemmet. Det er et populært valg til det nye gulv, og vi har derfor et stort udvalg af tæpper til rådighed i vores butik.

Gulvtæpper har nogle fantastiske kvaliteter. Vi tilbyder tæppefliser i mange forskellige farver, materialer og længder. Dette gør det nemt at få den helt rette stemning derhjemme eller i erhvervslokalerne. Med tæppefliser har du mulighed for at skabe et personligt design ved for eksempel at kombinere tæppefliser i forskellige farver. Dit hjem får på den måde et helt unikt præg!

Vælger du et tæppe som dit nye gulv, vil det på længere sigt være billigere for dig. Dette er, fordi dine gulvtæpper vil binde varme og spare dig for en høj varmeregning. Samtidig er det bare helt utrolig flot at se på et tæppegulv.

Hvis du er interesseret i at se på eller høre mere om muligheder inden for valg af tæppefliser, er du velkommen til at besøge os på Herlev Hovedgade. Her har vi udlærte fagfolk, som står klar til at svare på alle dine spørgsmål og vejlede dig, så du kan træffe den beslutning, som passer bedst til dine ønsker og behov.