Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kan du godt lide det klassiske udseende, som følger med et sildebensgulv? Så er vores sildebenslook laminatgulve det perfekte valg! Det spændende sildebensmønster gør gulvet flot at se på. Det kræver et rum af en vis størrelse, for at du virkelig får det optimale ud at det smukke mønster. Alligevel kan det med det rette mønster eller en kreativ sammensætning af forskellige sildebensparketter også være et smukt gulv i selv det mindste rum. Derfor kan sildebenslook laminatgulve anvendes i det meste af huset, men et køkkenalrum og en stue er nok de mest oplagte steder at vælge denne gulvtype.

Laminat er et sammensat materiale, der på overfladen kan ligne originale materialer som træ, sten og klinker. Laminat er meget alsidigt og kan lægges stort set alle steder. Det er gennem årene blevet yderst populært. Nogle af de største fordele ved laminatgulv er den store slidstyrke, at gulvet er vedligeholdelsesfrit, og at der er utroligt mange forskellige farver at vælge mellem. Derudover er laminatgulv desuden ofte tyndere end normalt trægulv og lignende. Dette kan være en fordel, hvis gulvet lægges oven på et allerede eksisterende gulv. Hvis man desuden vælger et laminatgulv, der ligner klinker, har laminatgulvet den fordel, at det ikke bliver koldt på samme måde som de vanlige klinker – heller ikke selvom der ikke er gulvvarme.

Laminatgulv bør ikke lægges i rum med for meget fugt og vand. Derfor anbefales det ikke at lægge laminatgulv på badeværelset. Til gengæld er det egnet til alle andre rum i huset. Med de mange forskellige farver og designs passer det ind overalt.

Hvis du har spørgsmål om vores sildebenslook laminatgulve, kan du altid besøge vores store udstilling i Herlev (Herlev Hovedgade). Vi står klar til at hjælpe dig!