Show sidebar

3D (3)

Antiklook (5)

Beton effekt (98)

Danmarks billigste fliser (10)

Dekorative fliser (7)

Ensfarvede fliser (8)

Fliser med metal effekt (38)

Marokkanske håndlavede cement fliser (61)

Mosaik (60)

Patchwork (17)

Sildebensfliser (13)

Sten effekt (170)

Tilbehør, Lim, Fuge, Pleje (16)

Trælook (14)

Har dit badeværelse eller køkken brug for et frisk pust? De helt rigtige fliser kan forvandle et rum fuldstændig. Vi ved derfor, hvor vigtigt et fokus det er, når man renoverer sit hus. Af denne grund har vi mange forskellige typer fliser og klinker, som bliver transporteret fra Italiens førende flisefabrikker. Hvad enten du har brug for betonlook fliser, stenlook fliser eller marmorfliser, kan vi levere dem. Der er et bredt udvalg af fliser og klinker til enhver smag, og kvaliteten er altid høj.

Størrelserne på vores fliser og klinker er typisk 30×60 cm eller 60×60 cm. Mange af fliserne fås dog helt op til 120×240 cm, og selvfølgelig kan vi skaffe kantfliser til alle flisevarianter. Der er også mulighed for at få sig fliser til sildebens- og mosaikgulve eller vægge. Dine drømme for dit hus er vigtige for os. Vi er her for at få dem til at gå i opfyldelse!

Du er altid velkommen til at besøge os i vores showroom i Herlev (Herlev Hovedgade 203) for at se de mange muligheder. Her har vi en udstilling på 1500 m2. Ved et besøg hos os kan du således let finde inspiration inden for indretningen af de mange centrale rum i hjemmet. Vores dygtige medarbejdere står desuden klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de fliser og klinker, som passer til dine ambitioner.