Show sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Terrazzo fliser, kendt fra det eksotiske Italien, er blevet trendy igen i den moderne, skandinaviske boligindretning. Den bedste beskrivelse af Terrazzo er “klassisk” og “tidsløs.” Af denne grund passer de til både det moderne hjem og til murermestervillaen.

Terrazzoen leveres i en høj, italiensk kvalitet. De fås i et væld af farver alt efter præference og design. Disse fliser er meget mere end bare sorte og hvide nuancer. De findes i mange smukke farvevarianter: Alt fra de mere blålige og grønlige nuancer til de cremefarvede terrazzofliser – med og uden rødlige nuancer.

Fordelen ved dette materiale er, at du kan kombinere det alle andre materialer. På denne måde kan du skabe enten et råt twist med betonlooket og de mørke farver eller et retroinspireret udseende med teaktræ og bambus. Selvom traditionen er, at terrazzofliserne findes på badeværelset, kan de også nemt bruges i både køkken og entré. Terrazzo fliserne er frostsikre og kan dermed også benyttes udendørs. De mange farver og størrelser af marmor split giver fliserne uanede muligheder. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Vores terrazzo fliser leveres med slebet overflade – også kaldet Honed her i Danmark. Overfladen er mat med en smule glans grundet den efterfølgende behandling. De kan også fås i en helt blankpoleret version.

Fliserne leveres flere størrelser, og du har derfor mulighed for at bestille den størrelse, som passer bedst til dit hjem – om det så er til badeværelset, køkkenet eller en hyggelig udestue.